6-річчя природничо-технологічного факультету – свято усмішок та радості!

Факультет технологічної і математичної освіти > Новини факультету > 6-річчя природничо-технологічного факультету – свято усмішок та радості!

У кожного з нас є день, який належить лише тобі. Це день народження. Ми чекаємо на нього, радіємо подарункам, а головне – чуємо найщиріші побажання від найрідніших людей. День Народження – це завжди тепле, радісне та, по-справжньому, щире свято, на яке збираються найдорожчі люди. Саме так святкували День Народження природничо-технологічного факультету. Факультету, чия історія є особливою, різноманітною, багатою на події і сповнена безліччю емоцій та досягнень.

Свято розпочалося з самого ранку. Викладачів, студентів та гостей зустрічали активісти факультету з гостинцями, маленькими побажаннями та передбаченнями, святковим настроєм і повітряними кульками. Кожен міг записати свої побажання «імениннику» у книзі привітань та зробити святкове фото біля банеру факультету! Протягом дня корпус відвідало чимало гостей, адже яскраві кульки, стрічки та святкова музика зацікавили кожного прийти і розділити це свято з його винуватцями.

Обідньої пори в актовій залі університету відбувся святковий концерт.

З вітальним словом до гостей звернувся декан факультету Олексій ГончаренкоУ своєму виступі він висловив щирі вітання студентам та викладачам факультету, побажав здійснення мрій, натхнення, успіхів, творчої наснаги та подальшого процвітання. Також підкреслив, що досягнення факультету – це результат зусиль всієї команди університету. З нагоди свята нагородив почесними грамотами кращих студентів факультету. До вітальних слів долучилися заступники декана Катерина Ковальська та Олег Хищенко, які побажали студентсько-викладацькому складу взаєморозуміння, спільної продуктивної роботи над майбутніми цікавими проектами, радості від успіхів та досягнень. А студентам – легких здач сесій.

До святкових вітань долучився студентський декан факультету Володимир Сонько, побажавши факультетові подальшого процвітання та розумних і талановитих студентів.

Для всіх гостей студентами природничо-технологічного факультету було підготовлено відеоролик, що проілюстрував культурно-громадське життя, традиції та історію факультету, його наукову базу, практичну підготовку студентів.

Справжній святковий настрій, веселі емоції і позитивний заряд енергії присутнім подарували яскраві вокальні та хореографічні номери у виконанні студентів природничо-технологічного факультету і гостей з інших співдружніх факультетів Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди.

Свято подарувало присутнім безліч усмішок, сміху, радості. Щиро вітаємо природничо-технологічний факультет з Днем Народження та бажаємо творчої наснаги, цікавих відкриттів та процвітання. Нехай кипуча енергія й надалі спонукає до дієвості, сміливих задумів, життєво-важливих проектів і наукових перемог, а досвід стане рушійною силою на шляху інноваційного розвитку!

 

Ольга Науменко

[vcfastgallery_mosaic fgm_layout=”fg_layout3″ fg_type=”magnific-popup” images=”339,338,337,336,335,334,332,331,330,329,328,327,326,325,324,323,322,321,320,319,318,317,316,315,314,313,312,311,310,309,308,307,306,305,304,303,302,300,296″]

Leave a Reply