Вітання Юрію Петровичу Шапрану

Сьогодні, 23 травня 2019 року, свій День народження святкує завідувач кафедри теорії та методики професійної підготовки, кандидат біологічних наук, доктор педагогічних наук, професор, людина, без якої неможливо уявити колектив кафедри біології і методики навчання Шапран Юрій Петрович

Дорогий Юріє Петровичу!

Професорсько-викладацький склад кафедри біології і методики навчання цінує Вас за істинно чоловічі якості та Вашу мудрість, за Вашу чуйність та добру вдачу. В день Вашого народження ми бажаємо і надалі залишатися еталоном зібраності й мужності, прикладом для наслідування та взірцем для молодих фахівців. Ваш професіоналізм та наполеглива праця зробили вагомий внесок у розвиток нашої кафедри, Ви завжди сповнені ідей та енергії для втілення їх у життя, чуйний та оптимістичний. Ви надаєте нашому колективу грунтовності, строгості й надійності,  на Вас завжди можна покластися в самому скрутному питанні.

Від душі зичимо Вам цікавих фактів й неймовірних відкриттів, добрих знаків і прекрасних ідей, безсумнівної удачі і великих цілей, доброї радості і благополучної діяльності. Бажаємо вам благополуччя і в своїй родині, і в нашому дружньому колективі. Нехай роки залишають тільки світлі спогади, а Господь дарує ще багато щасливих літ, сповнених радості, добра й надії!

Ваш колектив та вдячні студенти

Leave a Reply