Команда «Лідери» з нашого університету виборола ІІ місце у ІІІ-му Всеукраїнському географічному турнірі

Факультет технологічної і математичної освіти > Новини кафедри географії > Команда «Лідери» з нашого університету виборола ІІ місце у ІІІ-му Всеукраїнському географічному турнірі

22-24 травня 2019 року на базі Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського відбувся вже ІІІ-й Всеукраїнський географічний турнір на кубок Заслуженого діяча науки і техніки України, доктора географічних наук, професора Григорія Денисика. Проведення турніру відбувалось у два етапи.

ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» представляла команда під назвою «Лідери», до складу якої увійшли: викладачка-тренер – викладач кафедри географії, екології і методики навчання Софія Констянтинівна Мізіна та четверо студентів: Руслан Хакало (капітан команди) (ІІ курс), Марія Мінич (ІІ курс), Валентина Кравчук (ІІ курс) та Євгеній Січкар (ІІІ курс).

Відзначимо, що у турнірі брало участь одинадцять команд із різних міст України: Переяслава-Хмельницького, Чернігова, Луцька, Кам’янця-Подільського, Кривого Рогу, Херсону та Вінниці.

Після урочистого відкриття, що проводилось у стінах педагогічного університету, команди продемонстрували свої «візитки». Перший етап складався з географічного «Брейн-рингу», який провів Григорій Іванович Денисик, та «Конкурсу домедичної допомоги». Другий етап (практичний) відбувався в урочищі Сабарів, і в його ході учасники мали нагоду позмагатись у таких конкурсах: «Конкурс туристичної пісні», «Складання та розкладання намету», «Складання наплічника», «Розпалювання багаття», «Проходження смуги перешкод», «Спортивне орієнтування», «Конкурс польової кухні» та «Конкурс капітанів». Відрадно, шо команда «Лідери» у всіх конкурсах виступила гідно, проявила кмітливість, спостережливість, згуртованість та уміння швидко орієнтуватися у будь-якій ситуації.

У третій день турніру було проведено спортивні змагання, де брали участь усі члени команди та викладач-тренер. Спортивні змагання складалися з таких конкурсів: «Дартс», «Веселка», «Родео», «Лижі» та «Водоноси». Команда «Лідери» виступила на високому рівні та здобула ІІ місце.

Відтак, у загальнокомандному заліку команда «Лідери» виборола почесне ІІ місце, продемонструвавши високий рівень підготовки та наявність професійних туристичних навичок. Ми вітаємо переможців та їх керівника та дякуємо їм за чергове поповнення скарбнички здобутків нашого факультету. Знай наших!

Прес-служба природничо-технологічного факультету

Leave a Reply