Слова вітань з нагоди Дня народження Людмили Марківни Ісак

Факультет технологічної і математичної освіти > Новини факультету > Слова вітань з нагоди Дня народження Людмили Марківни Ісак

Сьогодні, 8 червня 2019 року, День народження святкує старший викладач кафедри математики, інформатики та методики навчання ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Людмила Марківна Ісак.

Дорога Людмило Марківно!

Бажаємо Вам не знати втоми від роботи і отримувати бажане від життя, менше шкідливих вірусів і більше здоров’я та успіхів. Зичимо, щоб у Вашій програмі щасливого життя не було збоїв, щоб Ваша діяльність була запрограмована тільки на успіх, а Ваше серце було запароленим від будь-яких розчарувань і всякого негативу. Нехай і на просторах Паскаля, і на дорогах життя завжди чекає щастя і успіх. Хай у Вас ніколи не буде помилок у антивірусній системі здоров’я і нехай мільйонними терабайтами до Вас вантажиться любов і утворюється безмежна мережа щастя!

 Бажаємо також, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.

З щирою повагою професорсько-викладацький та студентський колективи університету

Leave a Reply