Щирі вітання з нагоди Дня народження Петра Івановича Довбні

Факультет технологічної і математичної освіти > Новини факультету > Щирі вітання з нагоди Дня народження Петра Івановича Довбні

Сьогодні, 12 липня 2019 року, День народження святкує кандидат педагогічних наук, доцент, заступник завідувача кафедри математики, інформатики та методики навчання ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Петро Іванович Довбня.

Шановний Петре Івановичу!

Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, миру, благополуччя, невтомності та нових здобутків у повсякденній відповідальній діяльності, успішного здійснення всіх професійних і особистих задумів, щоб кожен день приносив нові успіхи і досягнення, колеги та учні поважали, а рідні щиро любили й цінували.

Зичимо, щоб міцні і надійні були Ваші нерви, ніякі життєві труднощі не могли похитнути Ваш прекрасний настрій і щоб у Вашому житті від великих просторів щастя та радості не залишалося місця для смутку та тривог.

Бажаємо досягати своїх цілей швидко і легко, ні на хвилину не втрачати статусу шанованої й хорошої людини, ні на секунду не сумніватися у своїх силах і мріях!

Зі щирою повагою, професорсько-викладацький та студентський колективи університету

Leave a Reply