Щирі вітання з нагоди Дня народження Олексія Миколайовича Гончаренка

Факультет технологічної і математичної освіти > Новини факультету > Щирі вітання з нагоди Дня народження Олексія Миколайовича Гончаренка

Сьогодні, 1 серпня 2019 року, День народження святкує доктор історичних наук, професор, декан природничо-технологічного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Олексій Миколайович Гончаренко.

Шановний Олексію Миколайовичу!

Ваш професіоналізм та наполеглива праця зробила вагомий внесок у розвиток нашої альма-матер, що робить Ваш трудовий шлях справжнім прикладом для наслідування. Нехай і надалі Ваше життя буде наповненим новими злетами й досягненнями. Бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, миру, щастя у житті, творчої наснаги, здійснення мрій та планів! Успіхів у всьому задуманому та нових плідних здобутків!

Зичимо Вам зустрічати на своєму шляху лише добрих та світлих людей! Нехай Ваше життя буде сповнене теплом родинного кола, щирими словами друзів і колег, натхненням, гарним настроєм та теплими зустрічами. Хай сонце повсякчас заглядає у вікна, а щастя – в серце!

З повагою, професорсько-викладацький та студентський колективи університету

Leave a Reply