Найщиріші вітання з нагоди ювілею Наталії Іванівни Крецул

Факультет технологічної і математичної освіти > Новини факультету > Найщиріші вітання з нагоди ювілею Наталії Іванівни Крецул

Сьогодні, 8 вересня 2019 року, ювілей святкує кандидат історичних наук, доцент, заступник завідувача кафедри з навчально-педагогічної роботи, людина, без якої неможливо уявити колектив кафедри біології і методики навчання ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Наталія Іванівна Крецул.

Шановна Наталіє Іванівно!

Вітати хороших людей завжди приємно, а таку чудову людину, як Ви, – вдвічі приємніше. Ваша мудрість та наполеглива праця зробили вагомий внесок у розвиток кафедри біології і методики навчання, що робить Ваш трудовий шлях справжнім прикладом для наслідування, а відданість роботі в поєднанні з особистими якостями забезпечили Вам повагу колег та студентів.

Прийміть наші щирі, сердечні, сповнені людської шани і поваги привітання з нагоди Вашого ювілею. Бажаємо Вам нових здобутків, незгасної енергії та невтомності в повсякденній, відповідальній діяльності. Зичимо Вам невичерпного джерела добра, щирості, наснаги. Нехай звеличуються Ваші здобутки, а у всіх планах і починаннях Вас супроводжують яскравий успіх і творчі перемоги, робота приносить тільки задоволення й щедрі результати, а новий день дарує натхнення, нові відкриття та звершення.

Ми безмежно цінуємо Вашу людяність та щирість. Хочемо, аби милостивий Господь беріг Вас і дарував многії і благії літа!

З повагою, професорсько-викладацький та студентський колективи університету,
к
афедра біології і методики навчання

Leave a Reply