Вітаємо з Днем народження Катерину Володимирівну Ковальську

Факультет технологічної і математичної освіти > Новини факультету > Вітаємо з Днем народження Катерину Володимирівну Ковальську

Сьогодні, 10 вересня 2019 року, День народження святкує кандидат історичних наук, доцент кафедри географії, екології і методики навчання, заступник декана природничо-технологічного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» з навчальної роботи Катерина Володимирівна Ковальська.

Дорога Катерино Володимирівно!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня народження! Бажаємо, щоб сонце завжди яскраво світило у Вашому домі. Нехай у справах будуть супутниками енергійність, цілеспрямованість, справедливість та бажання допомогти ближньому. Нехай Вас ніколи не покидають оптимізм, удача, стійкість духу, доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки!

Нехай Ваша душевність і людяність привертають до Вас тих, хто працює та спілкується з Вами, і нових надійних друзів. Хай буде щасливою кожна мить Вашого життя!

З повагою, професорсько-викладацький та студентський колективи університету

Leave a Reply