Сердечно вітаємо з Днем народження Ірину Ярославівну Трускавецьку

Факультет технологічної і математичної освіти > Новини факультету > Сердечно вітаємо з Днем народження Ірину Ярославівну Трускавецьку

Сьогодні, 8 листопада 2019 року, святкує свій День народження кандидат історичних наук, доцент кафедри біології і методики навчання, заступник декана з навчальних і педагогічних практик природничо-технологіного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», Трускавецька Ірина Ярославівна.

Шановна Ірино Ярославівно!

Прийміть найщиріші та найтепліші вітання кафедралів і студентів з нагоди Вашого Дня народження!

Ваші високі професійні здобутки, широта наукових інтересів, педагогічний талант та багатогранність особистості варті щирого захоплення. Безперечно, доля щедра до Вас, вона подарувала Вам високий інтелект, красу, наполегливість, рідкісний талант підтримувати та вести за собою інших. Ви завжди випромінюєте незрівнянну жіночність і витончену елегантність.

У день Вашого народження та на повсякчас від усієї душі бажаємо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх ваших добрих справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Хай усе хороше, зроблене з душею і натхненням, повертається до Вас сторицею. Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!

     З повагою, професорсько-викладацький та студентський колективи університету,
факультету, кафедра біології і методики навчання

Leave a Reply