Сердечні вітання з нагоди ювілею Василя Миколайовича Джурана

Факультет технологічної і математичної освіти > Новини факультету > Сердечні вітання з нагоди ювілею Василя Миколайовича Джурана

Сьогодні, 15 листопада 2019 року, свій ювілей святкує кандидат біологічних наук, професор, завідувач кафедри біології і методики навчання ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», людина, без якої неможливо уявити колектив кафедри Василь Джуран.

Дорогий Василю Миколайовичу!

Професорсько-викладацький склад кафедри біології і методики навчання щиросердечно вітає Вас із знаменним ювілеєм – 75-річчям від дня народження, віком мудрості, зрілості, розквіту творчих сил і таланту.

Ваші професіоналізм, наполегливість і цілеспрямованість, повна самовіддача, добре серце, багаторічна послідовна та наполеглива праця, розуміння людей і душевність стали вагомим внеском у виховання не одного покоління достойних студентів, серед яких багато науковців, викладачів, вчителів і просто шанованих людей.

В день Вашого народження ми бажаємо і надалі залишатися прикладом для наслідування та взірцем для молодих фахівців. Ви надаєте колективу грунтовності, строгості й надійності, на Вас завжди можна покластися у найскрутніших ситуаціях.

Ми безмежно цінуємо Вашу людяність та щирість. Бажаємо Вам тепла і затишку в родинному колі та у нашому дружньому колективі, а також творчих досягнень на освітянській ниві. Нехай доля дарує Вам добро і щастя, міцне здоров’я й достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху.

Нехай роки залишають тільки світлі спогади, Господь посилає сили для реалізації усіх планів і задумів та ще багато щасливих літ, сповнених радості, добра й надії!

Прес-служба кафедри біології і методики навчання

Leave a Reply