Вітаємо з Днем Народження Валентину Василівну Лопатинську

Факультет технологічної і математичної освіти > Новини факультету > Вітаємо з Днем Народження Валентину Василівну Лопатинську

Сьогодні, 5 грудня 2019 року, свій День народження святкує кандидат педагогічних наук, доцент кафедри біології і методики навчання Лопатинська Валентина Василівна!

Шановна Валентино Василівно!

Дорога колего, в Ваше прекрасне свято хотілося б висловити щиру повагу та свою подяку за Ваш бойовий робочий настрій і вміння співпрацювати у команді. З Вами завжди легко й приємно спілкуватися на професійні теми, ви умієте підбадьорити та допомогти слушною порадою, ви завжди позитивна й сповнена доброго настрою і коли знаходишся поруч з Вами, то і сам заряджаєшся радістю й натхненням.

Бажаємо вам величезних можливостей і перспектив в найближчому майбутньому у всіх сферах вашого життя! Нехай гармонія буде в усьому! Будьте задоволені собою, своїми результатами виконаної роботи, своєю сім’єю, своїм життям в цілому! Любові вам, взаєморозуміння та задоволення власних інтересів! Нехай ваше заняття, захоплення і професія будуть в одній особі й приносять вам масу приємних і корисних вражень! Нехай вам з легкістю піддаються висоти, а найголовніше, нехай ваша праця і старання будуть гідно оцінені! Не бійтеся починати діяти і виявляти ініціативу! Процвітайте, нехай час на ваших годинниках не застоюється на одному місці!

Бажаємо вам продовжувати свій ритм життя в такому ж дусі і не втрачати натхнення до роботи! Розвивайте свої здібності та діліться напрацьованим досвідом з іншими! З Днем Народження, колего!

З повагою, колеги та студенти

Leave a Reply