Привітання з Днем Народження Ларису Василівну Шаповал

Факультет технологічної і математичної освіти > Новини факультету > Привітання з Днем Народження Ларису Василівну Шаповал

Сьогодні, 18 січня 2020 року, свій День народження святкує кандидат педагогічних наук, доцент кафедри біології і методики навчання Шаповал Лариса Василівна!

Ваша мудрість та наполеглива праця зробили вагомий внесок у розвиток кафедри біології і методики навчання, що робить Ваш трудовий шлях справжнім прикладом для наслідування, а відданість роботі в поєднанні з особистими якостями забезпечили Вам повагу колег та студентів.

Зичимо, аби Ваша робота приносила радість і задоволення, щоб історія не стояла на місці і відкривала все нові кордони, щоб у житті було щастя, достаток і удача.

В день Вашого свята професорсько-викладацький склад кафедри біології і методики навчання щиро зичать Вам міцного здоров’я та здійснення всіх бажань і мрій, цікавих фактів і неймовірних відкриттів, добрих знаків і прекрасних ідей, безсумнівної удачі і великих цілей, доброї радості і благополучної діяльності! Нехай робота приносить вам радість і задоволення, щоб історія не стояла на місці, а відкривала все нові кордони, щоб у житті було щастя, достаток і удача.

Ми безмежно цінуємо Вашу людяність та щирість. Хочемо, аби милостивий Господь беріг Вас і дарував многії і благії літа!

З повагою, Ваші колеги

Leave a Reply