ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Географія» – запрошуємо взяти участь

Факультет технологічної і математичної освіти > Анонси кафедри географії > ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Географія» – запрошуємо взяти участь

З радістю повідомляємо, що цьогоріч ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» є базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Географія» (далі – Конкурс), який відбудеться 29-30 квітня 2020 року.

Запрошуємо усіх бажаючих студентів взяти участь у ІІ турі Конкурсу, на який від одного ЗВО може подаватися не більше трьох робіт переможців І туру. З детальною інформацією щодо вимог у оформленні студентських наукових робіт можна ознайомитися у Положенні про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, затвердженому Наказом МОН України № 605 від 18.04.2017 року.

Конкурсні роботи (в паперовому та електронному вигляді) й анкету учасника потрібно надсилати до 15 лютого 2020 року (за поштовим штемпелем) із зазначенням на конверті «Конкурс» за адресою: кафедра географії, екології та методики навчання, ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», вул. Сухомлинського, 30, м. Переяслав, Київська обл., 08401 та на електронну пошту olimp–geograf@ukr.net.

До 15 квітня 2020 року на web-сайті ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» будуть вказані прізвища конкурсантів, які запрошуються до участі в підсумковій науково-практичній конференції Конкурсу. На адресу закладів вищої освіти будуть надіслані листи-запрошення учасникам. Проведення підсумкової науково-практичної конференції Конкурсу планується за таким графіком: 29 квітня 2020 року – заїзд учасників, конференція, підведення підсумків; 30 квітня 2020 року – екскурсія музеями НІЕЗ «Переяслав», від’їзд учасників.

Контактні особи: Воловик Людмила Михайлівна: + 38 (063) 828-17-70, Носаченко Володимир Миколайович: +38 (093) 106-84-74.

Будьте активними – беріть участь у таких конкурсах та досягайте нових вершин для власного розвитку та гарних спогадів!

[mpc_quote layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Прес-центр природничо-технологічного факультету” quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”368″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”18″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”АВТОР” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на ptf.uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Leave a Reply