Факультет технологічної і математичної освіти > Новини факультету > Вітаємо з Днем народження Людмилу Іванівну Довгополу!

Сьогодні, 31 січня 2020 року, свій День народження святкує кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри біології і методики навчання природничо-технологічного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Людмила Довгопола!

Шановна Людмило Іванівно!

Колектив кафедри біології і методики навчання від щирої душі вітає чудового викладача й прекрасну колегу з Днем народження! Нехай гармонія буде в усьому! Будьте задоволені собою, своїми результатами виконаної роботи, своєю сім’єю, своїм життям в цілому!

Доля наділила Вас усіма найкращими рисами справжньої жінки: мудрістю і виваженістю, ніжністю і ласкою, силою і суворістю, красою і грацією, дивовижним вмінням любити, не зважаючи ні на що і стійкістю, щоб зберігати те, що простіше зруйнувати.

У день Вашого народження, бажаємо Вам впевненості і терпіння, які так необхідні для здійснення своїх планів і допомоги рідним та близьким, любові і розуміння, легкості у розв’язанні усіх важливих питань, компромісів, взаєморозуміння в колективі й поваги від студентів, а всі Ваші заслуги нехай оцінюються сповна.

Бажаємо Вам досягти максимуму в обраному шляху, гордості за підопічних учнів і великого особистого щастя! Нехай Ваші прекрасні очі завжди випромінюють радість серця і душі, а на обличчі повсякденно сяє щаслива усмішка. Хай тепло та любов близьких людей огортають і зігрівають навіть в найморозніший день, а життя буде вічним святом, сповненим приємних сюрпризів!

З повагою, колектив кафедри біології і методики навчання

Leave a Reply