Щире вітання з Днем народження Олесю Анатоліївну Ярову

Факультет технологічної і математичної освіти > Без рубрики > Щире вітання з Днем народження Олесю Анатоліївну Ярову

Сьогодні, 11 квітня 2020 року, свій День народження святкує кандидат біологічних наук, доцент кафедри біології і методики навчання Ярова Олеся Анатоліївна!

Шановна Олеся Анатоліївно!

Дорога колего, колектив кафедри біології і методики цінує чудового викладача, педагога за покликанням, людину душевної теплоти і світлого розуму. У цей прекрасний день вітаємо Вас з днем народження!

Нехай шлях Вашої діяльності не знає перешкод, а Ваш статус і наполеглива праця забезпечують щиру повагу та пошану оточуючих, нехай усі поставлені Вами цілі неодмінно будуть досягнуті, нехай у Вашому житті від великих просторів щастя і радості не залишається місця для смутку і тривог.

Бажаємо побільше яскравих емоцій і незабутніх вражень, завжди бути в захопленні від результатів своєї справи, нехай кожен день приносить нові відкриття і дивує Вас, а студенти радують успіхами.

Щоб Вас завжди зігрівали теплі слова близьких і рідних, а вашого серця ніколи не торкнулася тінь розчарувань. Побільше вам у житті посмішок і позитиву. Живи, мрій, люби, світися, насолоджуйся, дивуйся. Справжнього жіночого щастя! Нехай у Вашому житті завжди будуть квіти і сюрпризи, посмішки і хороші події, щастя і радість, удача і везіння! З Днем Народження, колего!

Прес-центр кафедри біології і методики навчання

Leave a Reply