Нові перемоги студенток природничо-технологічного факультету – наші вітання

Факультет технологічної і математичної освіти > Новини факультету > Нові перемоги студенток природничо-технологічного факультету – наші вітання

Коли, здавалося б, усе навколо йде шкереберть у зв’язку з коронавірусною епідемією, яка, буквально, зупинила повсякденний життєплин багатомільйонної світової спільноти, було б не чесно не визнати, що попри все життя триває. І хоч багато суспільно-політичних, мистецьких та спортивних заходів, у зв’язку з пошестю, на прикрість, було скасовано або перенесено, приємно визнавати, що багато конкурсів, олімпіад і змагань, зокрема намічених у календарі вищої освіти України, таки знайшли вихід із ситуації, і відбуваться дистанційно. Удвічі приємніше те, що студенти Університету Григорія Сковороди у Переяславі здобувають у них перемоги.

Сьогодні щирі слова вітань линутимуть на адресу студентки ІІІ курсу природничо-технологічного факультету, спеціальність 014 Середня освіта (Біологія) Юлії Веремейчик, яка, під науковим керівництвом  заслуженого працівника освіти і науки України, ученого в галузі історії науки й техніки, історії медицини, завідувача кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології, доктора історичних наук, професора Надії Коцур, здобула перемогу у ІІ етапі Всеукраїнського творчого конкурсу для студентської молоді «Здорова дитина – здорова нація», який нещодавно відбувся на базі Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка. За результатами конкурсу Юлія була нагороджена дипломом І ступеня.

У свою чергу, 29-30 квітня 2020 року у  Полтавському національному педагогічному університеті імені В.Г. Короленка відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за галуззю знань «Біологія», де під керівництвом кандидата біологічних наук, провідного фахівеця навчально-наукового відділу, доцент кафедри біології та методики навчання природничо-технологічного факультету Олени Дзюбенко сковородинівський виш представила студентка природничо-технологічного факультету спеціальністі 014 Середня освіта (Біологія) Наталія Заболотня, яка посіла ІІ місце і нагороджена дипломом ІІ ступеня.

Позаяк, студенти спеціальності Середня освіта (Географія) разом з кафедрою географії, екології і методики навчання щороку беруть активну участь у Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт не винятком для них став і цей навчальний рік:

19-20 березня 2020 року в Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка природокористування та охорони навколишнього середовища», де студентка 4 курсу спеціальності Середня освіта (Географія) Наталія Нікітчук здобула диплом ІІІ ступеня (науковий керівник – кандидат історичних наук, доцент кафедри географії екології і методики навчання Ковальська Катерина Володимирівна), а 29 квітня 2020 року, за результатами рецензування було оголошено переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Географія», який, нагадаємо, знову проводився у стінах нашого вишу. Радісно, серед переможців конкурсу є ім’я студентки 3 курсу  спеціальності Середня освіта (Географія) Марії Мінич та її наукового керівника – викладачку кафедри географії екології і методики навчання Мізіної Софії Костянтинівни. Результат їх наукових пошуків отримав диплом ІІ ступеня.

Керівництво вишу, професорсько-викладацький та студентський колективи Університету Григорія Сковороди в Переяславі, увесь природничо-технологічний факультету вітає переможниць та їх наукових керівників, та бажає їм нових плідних успіхів та творчих здобутів!

Прес-служба університету

Leave a Reply