Вадим Ребенок прочитав відкриту лекцію про актуальні проблеми розвитку профосвіти в Україні для сковородинівців

Факультет технологічної і математичної освіти > Новини кафедри теорії та методики професійної підготовки > Вадим Ребенок прочитав відкриту лекцію про актуальні проблеми розвитку профосвіти в Україні для сковородинівців

25 березня 2021 року була проведена відкрита лекція зі здобувачами першого бакалаврського рівня вищої освіти на тему: «Актуальні проблеми розвитку професійної освіти в Україні», що дає можливість студентам закріпити свої теоретичні знання на практиці та успішно працевлаштуватись після закінчення навчання у закладі вищої освіти. До лекції був запрошений доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри професійної освіти та безпеки життєдіяльності Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка Вадим Ребенок.

Під час проведення заходу у режимі он-лайн обговорювалось актуальні питання проблеми розвитку професійної освіти в Україні, безпеки та здоров’я працівників на роботі під час карантину, деякі нюанси реалізації політики у сфері охорони праці.

Присутнім надавалась уточнююча інформація з питань покращення професійної освіти, допомоги щодо організації безпечної роботи під час карантину, забезпечення дотримання вимог трудового законодавства у кризових ситуаціях.

Проведення заняття у такому форматі дозволило максимально демократизувати спілкування лектора і слухачів.

Пресцентр кафедри професійної освіти та методики викладання