Факультет технологічної і математичної освіти > Новини кафедри математики, інформатики і методики навчання > Профорієнтація як шлях до успішного самовизначення молоді: викладачі ФТМО зустрілися із випускниками двох шкіл

Професорсько-викладацький склад кафедри математики, інформатики та методики навчання факультету технологічної і математичної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі 25 січня 2022 року організував зустріч із випускниками Баришівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Миколи Зерова та Коржівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Баришівського району Київської області.

У ході зустрічі було проведено агітаційно роз’яснювальну роботу та бесіду із шкільною молоддю щодо вибору майбутньої професії.

Викладачі проконсультували учнів і вчителів щодо умов вступу до Університету Григорія Сковороди у Переяславі та етапів проведення вступної кампанії; діяльності факультету технологічної і математичної освіти та особливостей підготовки на спеціальності 014 Середня освіта (Математика), 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) і 015 Професійна освіта (Охорона праці).

Учні отримали рекламно-інформаційну літературу, зокрема різноманітні буклети та оголошення. Крім того, серед потенційних абітурієнтів було проведено пробне тестування з математики, їх також запросили взяти участь у І та ІІ турі Олімпіади з математики, географії та біології, яка буде проводитись для учнів ЗЗСО.

Ми дуже сподіваємося побачити цих випускників у стінах нашого університету. До зустрічі!

Пресцентр кафедри математики, інформатики та методики навчання