Всеукраїнська олімпіада з математики для вступників в УГСП: коли буде проходити і хто може взяти участь

Факультет технологічної і математичної освіти > Анонси факультету > Всеукраїнська олімпіада з математики для вступників в УГСП: коли буде проходити і хто може взяти участь

Університет Григорія Сковороди в Переяславі запрошує вступників-2022 взяти участь в олімпіаді з математики та отримати 20 додаткових балів до сертифікату зовнішнього незалежного оцінювання з цього предмету, які можуть стати вирішальними при вступі до нашого закладу.

Відповідно до Положення про Всеукраїнські олімпіади вищого навчального закладу для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти, затвердженого Наказом МОН України від 21.12.2016 №1587, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 10 січня 2017 року №16/29884 та Положення про Всеукраїнські олімпіади для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти зі спеціальностей, визначених Переліком спеціальностей, яким надається особлива підтримка, затвердженим рішенням Вченої ради Університету Григорія Сковороди в Переяславі, на базі факультету технологічної та математичної освіти в 2022 році проводиться Всеукраїнська олімпіада з математики для абітурієнтів Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

У олімпіаді можуть брати участь випускники закладів загальної середньої освіти 2021-2022 навчального року або особи, які мають документ про повну загальну середню освіту та бажають вступити до Університету Григорія Сковороди в Переяславі на спеціальність 014 Середня освіта (Математика).

Повідомляємо, що олімпіада проводиться у два тури – дистанційний та очний: перший тур олімпіади – дистанційний, він відбувається 21 лютого до 31 березня 2022 року; другий тур олімпіади – очний і відбудеться наживо 15 квітня 2022 року.

Задля участі в дистанційному турі необхідно пройти тестування.

Відповіді слід надсилати прикріпленим файлом на електронну скриньку кафедри математики, інформатики та методики навчання pif-mim@ukr.net (з поміткою «Олімпіада з математики»). Назва прикріпленого файлу – прізвище автора роботи.

Зверніть увагу, що до участі в другому турі допускаються учасники, які набрали не менше 75% балів за перший тур (дистанційний).

Більше детальної інформації – в інформаційному листі.

Положення про Всеукраїнські олімпіади Університету Григорія Сковороди в Переяславі для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти доступне на сайті університету.

Оргкомітет олімпіади