«Організаційно-педагогічні умови та механізми реалізації профільного навчання у старшій школі»: як пройшла гостьова лекція на ФТМО

Факультет технологічної і математичної освіти > Новини кафедри теорії і методики технологічної освіти та комп’ютерної графіки > «Організаційно-педагогічні умови та механізми реалізації профільного навчання у старшій школі»: як пройшла гостьова лекція на ФТМО

У четвер, 31 березня 2022 року була проведена гостьова лекція зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти на тему «Організаційно-педагогічні умови та механізми реалізації профільного навчання у старшій школі». До участі в онлайн-лекції була запрошена директорка Переяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №7 Галина Кітаєва.

У ході проведення гостьової лекції обговорювались актуальні питання перспективи розвитку закладів освіти відповідно до суспільних потреб, зумовлені розвитком української держави. Адже нові соціально-економічні умови у нашій країні вимагають кардинального зростання продуктивних сил з урахуванням створення системи профільної освіти, яка дає змогу створити найоптимальніші умови для їхнього професійного самовизначення та подальшої самореалізації.

Присутнім надавалась уточнююча інформація з питань допомоги щодо організації безпечної роботи під час воєнного стану, забезпечення дотримання вимог трудового законодавства у кризових ситуаціях.

Практика проведення таких занять є досить результативною. Тож у планах ще не одна гостьова лекція – слідкуйте за анонсами.

Пресцентр кафедри теорії і методики технологічної освіти та комп’ютерної графіки