На засіданні виробничої наради ФТМО вирішували нагальні питання функціонування факультету в умовах воєнного стану

Факультет технологічної і математичної освіти > Новини факультету > На засіданні виробничої наради ФТМО вирішували нагальні питання функціонування факультету в умовах воєнного стану

У вівторок, 7 червня 2022 року,  на платформі Microsoft Teams відбулася виробнича нарада факультету технологічної і математичної освіти за участі викладацького складу структурного підрозділу. Переповідаємо деталі зібрання.

З вступним словом виступив декан факультету, доктор історичних наук, професор Олексій Гончаренко. Він оголосив порядок наради та доповідачів відповідно до плану роботи наради. Побажав всім колегам мирного неба і наголосив, що майбутнє факультету залежить від наполегливої праці кожного з нас.

На нараді обговорили профорієнтаційну роботу щодо вступу у 2022 році. Завідувачі факультетських кафедр (кандидат педагогічних наук, доцент Василь Васенко, кандидат педагогічних наук, доцент Лариса Шевчук та доктор історичних наук, доцент Інна Левченко) проінформували колектив про виконані заходи своїх співробітників щодо профорієнтаційної роботи з молоддю – випускниками шкіл, коледжів, технікумів, ліцеїв щодо вступу до навчання на спеціальності 014 Середня освіта (трудове навчання та технології), 014 Середня освіта (математики), 015 Професійна освіта (охорона праці).

Заступник декана з навчальної роботи, заступник відповідального секретаря приймальної комісії Олег Хищенко ознайомив учасників зібрання з правилами та термінами вступної кампанії у 2022 році.

«Відповідно до порядку прийому для здобуття вищої освіти 2022 року приймальною комісією розроблені правила прийому вступників до УГСП. Варто звернути увагу на особливості цьогорічного вступу, який проходитиме в умовах воєнного стану» – наголосив Олег Олександрович та додав, що особливу увагу потрібно звернути на вступників на базі молодшого спеціаліста освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра та освітнього ступеня молодшого бакалавра.

«Нам потрібно максимально проінформувати випускників закладів фахової передвищої освіти про умови їхнього вступу до ЗВО, оскільки з великою частиною цих закладів у нас укладені угоди про співпрацю та наукове консультування – їхні випускники є потенційними абітурієнтами УГСП» – підкреслив Олег Хищенко та проінформував про заплановану зустріч 14 червня 2022р в он-лайн режимі з майбутніми вступниками.

Пресцентр факультету технологічної і математичної освіти