Факультет технологічної і математичної освіти працює та профорієнтує випускників закладів фахової передвищої освіти

Факультет технологічної і математичної освіти > Новини факультету > Факультет технологічної і математичної освіти працює та профорієнтує випускників закладів фахової передвищої освіти

Учора, 14 червня 2022 року, представниками факультету технологічної і математичної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі було проведено профорієнтаційну зустріч для вступників на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра, освітнього ступеня молодшого бакалавра Ржищівського індустріальнопедагогічного фахового коледжу, Корсунь-Шевченківського педагогічного коледжу імені Т.Г. Шевченка Черкаської обласної ради, Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу ім. А.Ю. Кримського та інших закладів передвищої освіти. Зустріч відбувалася на платформі Zoom.

З вступним словом виступив декан факультету, доктор історичних наук, професор Олексій Гончаренко. Він змістовно розповів про факультет та переваги спеціальностей 014 Середня освіта (трудове навчання та технології), 014 Середня освіта (математики), 015 Професійна освіта (охорона праці).

Олексій Миколайович акцентував увагу на перспективності даних спеціальностей на ринку праці. Поза тим промовець презентував переваги навчання на факультеті та представив склад високо-кваліфікованих викладачів кафедр факультету технологічної і математичної освіти, що забезпечують освітній процес на факультеті.

Потім заступник декана з навчальної роботи, заступник відповідального секретаря приймальної комісії, кандидат педагогічних наук, доцент Олег Хищенко ознайомив майбутніх абітурієнтів із правилами та термінами вступної кампанії 2022 р., й проінформував випускників закладів фахової передвищої освіти про умови їхнього вступу до закладів вищої освіти. Олег Олександрович виділив особливості вступу до Університету Григорія Сковороди в Переяславі в 2022 році в умовах воєнного стану.

У свою чергу заступниця декана з профорієнтаційної роботи, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Ірина Каменська, яка поза тим була модераторкою зустрічі, розповіла про особливості, переваги, унікальність кожної спеціальності та перспективи працевлаштування. Ірина Степанівна ґрунтовно та змістовно надала інформацію щодо написання мотиваційного листа.

Слід зазначити, що під час онлайн зустрічі у абітурієнтів виникали питання щодо матеріально-технічного забезпечення факультету, гуртожитків та умов проживання у них, участі у міжнародних освітніх проєктах, студентського життя та іншого, на які представники факультету надали вичерпні відповіді.

Наостанок майбутнім вступникам було надано флаєри факультету і кожної спеціальності, інформацію про терміни вступної компанії, зразки мотиваційних листів, посилання на сайти факультету та кафедр, соціальних мереж.

Пресцентр факультету технологічної і математичної освіти