Представники кафедри математики, інформатики та методики навчання завітали з профорієнтаційними зустрічами до 4-ох ліцеїв міста Березань

Факультет технологічної і математичної освіти > Новини кафедри математики, інформатики і методики навчання > Представники кафедри математики, інформатики та методики навчання завітали з профорієнтаційними зустрічами до 4-ох ліцеїв міста Березань

У вівторок, 7 березня 2023 року, колектив кафедри математики, інформатики та методики навчання факультету технологічно-математичної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі в особі професорки Лариси Шевчук, доцента Романа Бобовського, старшого викладача Анатолія Лохи та викладачки Ірини Аврамук здійснив плідні профорієнтаційні зустрічі з одинадцятикласниками Березанських ліцеїв №1, №2, №3 та №4.

У ході зустрічі, які стали можливими завдяки сприянню адміністрації закладів та класних керівників, працівники кафедри розповіли учасникам зустрічей про факультети та спеціальності УГСП та акцентували увагу на аспектах та перспективах спеціальності Середня освіта (Математика). Поза тим говорили про навчальний процес, студентське самоврядування, життя у нашому закладі вищої освіти, згадали про визначні моменти, переваги та унікальність альма-матер.

Наостанок було проведено анкетування, надано візитівки і QR-коди з посиланнями, де усі охочі знайдуть більше інформації про факультет чи університет. Сподіваємося побачити одинадцятикласників серед студентів УГСП уже цього вересня.

 

Пресцентр кафедри математики, інформатики та методики навчання