Команда ФТМО зустрілася з старшокласниками Баришівської селищної ради: говорили про перспективи їх вступу до УГСП

Факультет технологічної і математичної освіти > Новини кафедри математики, інформатики і методики навчання > Команда ФТМО зустрілася з старшокласниками Баришівської селищної ради: говорили про перспективи їх вступу до УГСП

У вівторок, 14 березня 2023 року, делегація факультету технологічної та математичної освіти у складі завідувачки кафедри математики, інформатики та методики навчання доктор педагогічних наук, професор Лариси Шевчук, кандидата педагогічних наук, доцента Романа Бобовського, старшого викладача Анатолія Лохи та викладачки кафедри Ірини Аврамук зустрілася з десятими та одинадцятими класами Баришівської селищної ради, зокрема, Коржівського ліцею, Опорного закладу освіти Баришівського ліцею й Баришівського ліцею імені Миколи Зерова. Під час зустрічей з майбутніми вступниками лунали повітряні тривоги, проте це не завадило здійснити профорієнтаційну роботу.

Працівники університету разом із класами спускались в укриття навчальних закладів, де продовжували розповідати про факультети, спеціальності нашої альма-матер, навчальний процес, студентське самоврядування та життя у нашому вузі. Також звернули особливу увагу на спеціальність «Середня освіта (Математика)» та її перспективи. Наприкінці зустрічі з учнями було проведено анкетування, надано візитівки, QR-коди з посиланнями на факультети та університет, а також було запрошено завітати на прийдешній День відкритих дверей.

Щиро дякуємо адміністрації та класним керівникам ліцеїв за співпрацю. Неабияк приємно бачити колишніх випускників університету у колективах даних ліцеїв.

 

Пресцентр кафедри математики, інформатики та методики навчання