«Новітні інформаційні технології в освіті і науці»: зголошуйтесь до участі у V Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих вчених

Факультет технологічної і математичної освіти > Анонси факультету > «Новітні інформаційні технології в освіті і науці»: зголошуйтесь до участі у V Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих вчених

Кафедра математики, інформатики та методики навчання факультету технологічної і математичної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі запрошує науковців, вчителів, аспірантів, магістрантів до участі в роботі у V Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих вчених «Новітні  інформаційні технології в освіті і науці». Зібрання відбудеться 27 квітня 2023 р. у дистанційній формі.

Напрямки роботи конференції:

  • Методика формування цифрової компетентності педагога
  • Використання цифрових технологій у навчальному процесі
  • Інформаційні системи керування у виробництві, освіті та науці
  • Системи захисту інформації та інформаційна безпека
  • Проблеми підготовки вчителів математики, інформатики та цифрових технологій
  • Комп’ютерне моделювання у вивченні математики та цифрових технологій

Повідомляємо, що з вимогами до оформлення матеріалів конференції  та іншою, більш детальною інформацією щодо конференції ви зможете ознайомитись в Інформаційному листі.

Акцентуємо вашу увагу, що для участі у конференції необхідно до 25 квітня 2023 р. надіслати на електронну пошту оргкомітету:

  1. Матеріали тез доповідей.
  2. Анкету-заявку (відомості про авторів, наукового керівника і навчальний заклад).

Матеріали потрібно надіслати на e-mail – pifmim@ukr.net вказавши тему повідомлення: Матеріали конференції. Після підтвердження прийняття тез необхідно сплатити організаційний внесок та копію квитанції про сплату надіслати на електронну адресу: pifmim@ukr.net. Робочі мови зібрання: українська та англійська.

Також наголошуємо, що організаційний внесок становить 250 грн. Реквізити на оплату організаційного внеску конференції:

UA 978201720313211002201003726

МФО 820172

Код 04543387

Держказначейська служба України м. Київ

У квитанції обов’язково вказати: За участь у конференції «Новітні інформаційні технології в освіті і науці», прізвище, ім’я, по-батькові учасника.

За результатами роботи всі учасники конференції отримають сертифікат, програму та збірник матеріалів конференції в електронному варіанті.

Координатор організаційного комітету: Шевчук Лариса Дмитрівна тел.: +38(067) 731-82-84

 

Пресцентр математики, інформатики та методики навчання