Науковці з кафедри теорії і методики технологічної освіти та комп’ютерної графіки зустрілася з майбутніми випускниками ДПТНЗ «Бориспільський професійний ліцей»

Факультет технологічної і математичної освіти > Новини кафедри теорії і методики технологічної освіти та комп’ютерної графіки > Науковці з кафедри теорії і методики технологічної освіти та комп’ютерної графіки зустрілася з майбутніми випускниками ДПТНЗ «Бориспільський професійний ліцей»

У середу, 12 квітня 2023 року, доцент кафедри теорії і методики технологічної освіти та комп’ютерної графіки Олег Хищенко, старший  викладач кафедри теорії і методики технологічної освіти та комп’ютерної графіки Юлія Великдан та доцент кафедри цифрових технологій Василь Якуба  зустрілася з майбутніми випускниками ДПТНЗ «Бориспільський професійний ліцей» Київської області.

Працівники університету під час профорієнтаційної зустрічі, ознайомили майбутніх абітурієнтів з   етапи вступної кампанії на 2023 рік, умовами вступу на основі ПЗСО, пояснили особливості написання мотиваційного листа, розповіли про освітній процес та цікаву інформацію про різноманітне  студентське життя, познайомили з особливостями фахової підготовки спеціальності Середня освіта (трудове навчання та технології), Професійна освіта (охорона праці) та в цілому зі спеціальностями факультетів та університету.

У ході заходу відбувся двохсторонній зв’язок – Олег Хищенко, як представник приймальної комісії з радістю відповідав на питання випускників та запросив на День відкритих дверей для знайомства з університетом.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі – це якісна українська освіта з використанням кращих європейських цінностей та традицій. Тут можна здобути якісну професійну освіту за різними напрямками та опанувати спеціальності, які прокладають зоряний шлях у життя. Тут на 100%-во вистачає місця для навчання, розвитку та відпочинку. Погодьтесь, це чи не найкраще місце для початку нової професійної сторінки вашого життя.

 

Пресцентр кафедри теорії і методики технологічної освіти та комп’ютерної графіки