Представники УГСП в онлайн режимі поспілкувалися із випускниками Корсунь-Шевченківського педагогічного фахового коледжу

Факультет технологічної і математичної освіти > Новини факультету > Представники УГСП в онлайн режимі поспілкувалися із випускниками Корсунь-Шевченківського педагогічного фахового коледжу

У вівторок, 23 травня 2023 року в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі була проведена профорієнтаційна онлайн зустріч для випускників Комунального навчального закладу фахової передвищої освіти «Корсунь-Шевченківський педагогічний фаховий коледж імені Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради».

З майбутніми вступниками поспілкувалися декан факультету технологічної і математичної освіти Олексій Гончаренко, декан факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Наталія Ігнатенко, доцент кафедри теорії і методики технологічної освіти та комп’ютерної графіки Олег Хищенко, завідувач кафедри теорії і методики технологічної освіти та комп’ютерної графіки Василь Васенко, завідувач кафедри педагогіки, теорії та методики початкової освіти Валентина Васенко й керівниця відділу профорієнтації та працевлаштування Ольга Костюкевич.

У ході онлайн зустрічі випускникам коледжу розповіли про факультети та спеціальності УГСП, можливості розвитку та професійного зростання. Також їм надали основну інформацію щодо особливостей цьогорічного алгоритму вступу. Ознайомили зі студентським життям та його сьогоденням.

Сподіваємось, ця зустріч допоможе молоді розібратись в різноманітті спеціальностей нашого університету, наочно оцінити його пропозиції і визначитися зі своєю майбутньою професією.

 

Пресцентр факультету