На ФТМО провели збори трудового колективу: нотатки та найважливіші підсумки зібрання

Факультет технологічної і математичної освіти > Новини факультету > На ФТМО провели збори трудового колективу: нотатки та найважливіші підсумки зібрання

У минулий четвер, 7 березня 2024 року на факультеті  технологічної і математичної освіти відбулося засідання трудового колективу. Обговорювали трудову дисципліну та дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку, стан студентських кімнат фонду факультету, оновлення тестових баз та оновлення навчально-методичних матеріалів у системі Moodle, оновлення та інформаційне наповнення сайту факультету та кафедр, стан та проведення профорієнтаційної роботи.

«Трудова дисципліна – це не лише суворе дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку, а й свідоме, творче ставлення до своєї роботи, забезпечення її високої якості, продуктивного використання робочого часу», наголосив декан Олексій Гончаренко коментуючи дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку та трудової дисципліни.

Надалі, доповідаючи про задовільний стан кімнат фонду факультету, заступник декана з виховної роботи Олена Бокшиц наголосила кураторам академічних груп на дотриманні графіку чергування в гуртожитках.

Науково-педагогічним працівникам було доручено активізувати організацію і проведення профорієнтаційних заходів, тісно співпрацювати з відділом профорієнтації та працевлаштування.

Принагідно завідувачі кафедр прозвітували про стан оновлення тестових баз та оновлення навчально-методичних матеріалів у системі Moodle.

Щодо інформаційного наповнення сайту факультету та кафедр, відповідальним було доручено дотримуватися процедури своєчасності оновлення вебсторінок – взявши за основу результати моніторингу якості й актуальності інформації.

Також в ході зустрічі були обговорені ключові питання функціонування факультету та перспективи майбутньої вступної кампанії.

 

Пресцентр факультету технологічної і математичної освіти