«Інтернаціоналізація технологічної та професійної освіти: досвід та перспективи»: в УГСП відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті професора Володимира Юрженка

Факультет технологічної і математичної освіти > Новини кафедри теорії і методики технологічної освіти та комп’ютерної графіки > «Інтернаціоналізація технологічної та професійної освіти: досвід та перспективи»: в УГСП відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті професора Володимира Юрженка

З 15 по 16 квітня 2024 року, у змішаному форматі відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті професора Володимира Юрженка «Інтернаціоналізація технологічної та професійної освіти: досвід та перспективи». Це унікальний форум, де науковці, вчителі, методисти та інші фахівці зможуть обговорити найактуальніші проблеми інтернаціоналізації технологічної та професійної освіти.

Серед співорганізаторів конференції Університет Григорія Сковороди в Переяславі, Державний педагогічний університет імені Іона Крянге (Кишинів, Молдова), Центр полімерних та вуглецевих матеріалів польської академії наук (Республіка Польща), Університет Клод Бернар Ліон 1 – Університет Ліон 1 (Франція), Інститут  досліджень, інновацій і трансферу технологій, Інститут педагогіки НАПН України, Державна науково-педагогічна бібліотека України імені В.О Сухомлинського, Дрогобицький педагогічний університет імені І. Франка, Хмельницький національний університет, Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка, Український державний університет імені Михайла Драгоманова, Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Інститут електрозварювання імені Є.О. Патона НАН України та Глухівський національний педагогічний університет імені Олександра Довженка.

Тематичні напрями роботи конференції:

  1. Інноваційні технології в системі компетентісної підготовки фахівців у галузі технологічної, математичної та професійної освіти в умовах інтернаціоналізації.
  2. Сучасні тенденції методики формування фахових компетентностей і результатів навчання за освітніми програмами педагогічного спрямування.
  3. Організаційно-дидактичні та методичні засади дизайнерської та графічної підготовки майбутніх професійно-педагогічних фахівців.
  4. Фундаментальні та прикладні аспекти технологічної, математичної та професійної освіти.
  5. Варіативні моделі професійного розвитку фахівців в умовах відкритої освіти.

Зазначимо, що реєстрація та подання матеріалів тривають до 12 квітня 2024 року, а результати роботи учасників конференції (програма конференції, електронні сертифікати учасників, електронний збірник матеріалів) будуть у травні-червні 2024 року. Участь у конференції та публікація матеріалів безкоштовна.

Робочі мови конференції: українська, англійська.

Форму реєстрації учасників, зразок оформлення матеріалів та детальну інформацію знайдете за посиланням http://surl.li/qukif.

Більше деталей – у Інформаційному листі.

Контактні телефони:

+(063) 3362977  − Вересоцька Наталія Іванівна

+(093) 5678237− Литвин Андрій Федорович

Долучайтеся до конференції, де інновації в умовах змін обговорюються та формують майбутнє освіти. Бажаємо вам плідної участі та нових інсайтів!

 

Пресцентр факультету технологічної і математичної освіти